kedd, július 08, 2008

Mindenki kihalt?? / Július 11-i hír: Eltolódik a buli!

Nyár van, Nyár és mindenki eltűnt? SENKISE netezik már Nyáron? És főleg, hogy mindenki elfelejtette, mi is már az az INGYENKORREP??? Miért nem aktív SENKISE mostanában? Se a fórumon, se itt a blogokon nem vélek látni új bejegyzést, vagy komit, vagy topikot...lévén ez arra utal számomra, hogy MindenKIhalt. De hogy miért, az számomra egy rejtély. Nehogy már ilyenkor is már mindenki a nyaralásra gondoljon, mert az káros az egészségre! :-/ Majd Augusztusra ráér az még! Addig inkább csak netezzen mindenki, írjon, olvasson, komizzon, blogoljon, játsszon, cseteljen, kukkoljon és beszélgessen, de hangsúlyozom: _NE legyen távol a géptől!!!_

Ezen kívül azt szeretném itt mégegyszer elérni, hogyha lenne valaki is, aki válaszolna arra a kérdésemre, hogy ki tudna jönni most Szombaton, Július 12-én a Liszt Ferenc téri Buena Vista kávézóhoz délelőtt találkozóra, ahol lesz nagy buli, beszélgetés a Netidők asztaltársaságával, még torta is...szóval ez szerintem KIHAGYHATATLAN lenne mindannyiunknak!

/Július 11-ei hír elsőkézből...izé, csetből: A Netidők születésnapi bulija az asztaltársaság tegnapi döntése következtében eltolódik; valamikor Július 21. és 28. közé fog esni!

8 megjegyzés:

csigabori írta...

Kedves SG!

Igen, pontosan ez történik: nyár van. Nekünk tanároknak (az ő nevükben beszélhetek csak, de azt hiszem, teljes joggal lehetek a szószólójuk) is. Az ingyenkorrep munka, amit hónapokon keresztül csináltunk - a szabadidőnkben, profit nélkül, lelkesedésből. Tehát el is fáradtunk benne. Ahhoz, hogy ősszel újra tudjuk kezdeni a dolgot, pihennünk kell. A pihenésbe az is beletartozik, hogy nem foglalkozunk semmi olyasmivel, ami az ingyenkorreppel kapcsolatos. Nyaralunk. Ezért nincsenek itt válaszok (a fórumon nem tudom, mi van, én csak ide nézek néha). Úgyhogy légy kitartó, és készülj az őszi találkozásig, gyűjts addig kalandokat!

Slayer Gothpaladin írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Slayer Gothpaladin írta...

Ha már válaszoltál, akkor már mondd meg azt is, hogy a második kérdésemre (mint csoportos meghívás) miért nem írtál választ!? Az azért már tényleg nem igazán Igyenkorrep téma...!

Névtelen írta...

Bocs, igazad van. Én sajnos nem érek rá, nem tudok menni, de azért köszi szépen!

Slayer Gothpaladin írta...

Amúgyis eltolódott Július 21. és 28. közé a buli, úgyhogy mégegyszer felelhetsz ezügyben! Ezt most, a komment írása előtt vagy negyedórával tudtam meg RP-tól...

aakosSKA írta...

ja, asszem mindenki elhúzott nyaralni, és nem igazán foglalkozik senki a tanulással. ha lesz vmi programajánlat, megírom... ákos

Slayer Gothpaladin írta...

Szia Ákoska! :) Nahát, el se hiszem, hogy még élsz :))) Oly rég írtál már bejegyzést...kéne már valamit írnod bármelyik (hangsúlyozom: BÁRMELYIK) blogon írnod valamit! Jah, és TE sem válaszoltál a meghívásra...akkor most jössz, vagy nem?

Slayer Gothpaladin írta...

Na, nem lehet igaz, nem tud időben felkelni...:-/