csütörtök, június 05, 2008

nyár van, nyár

Azt hiszem, hivatalosan bejelenthetem, hogy nyár van. Kérjük kedves mindnyájukat, hogy használják a fórumot, ha kérdésük van, bár nagyon valószínű, hogy szeptemberig nem nagyon fog történni semmi sem ott, sem a Sirályban, pihen most az is. Pihennek a tanárok is, és kedves nebulóink, nyaraljatok Ti is! (Sőt, főképpen Ti!)

Reméljük, szeptembertől olajozottan kezdhetjük meg a tanévet, talán kicsit jobb szervezéssel, de töretlen jókedvvel.

8 megjegyzés:

Slayer Gothpaladin írta...

Még PÉNTEKIG tanév van, Bori! Addig nincs pihenés! Évzáró is csak akkor lesz, nem korábban! Szünet meg nincs még szintén... -.-

Slayer Gothpaladin írta...

Addig + ez eléggé nonszensz...

Más: van szerencsém bejelenteni a nyár első Netidők műsorával kapcsolatban, hogy éppen az első nyári adás felvétele előtt indult el itt a Bloggeren a Netidők Baráti Kör Online blogja! A címe http://nibko.blogspot.com. Még kevés tagja van, és RP műsorvezető se regelt, de ha ott írtok kommentet ímél cím +adásával, kiküldök arra is +hívót! Addig is: kitartás! Az osztályozó konferenciák nagyban folynak le!

Slayer Gothpaladin írta...

És úgy egyébként: hol található a fórum????? Miért nem írtad ide meg ezt is????? Egyáltalán van külön fóruma ennek is?????

aakosSKA írta...

jaja
én csináltam
http://www.freeforum.hu/ingyenkorrep

picit egyszerű, de remélem működik
használjátok!
Ákos

Slayer Gothpaladin írta...

Na de akkor azért te is legyél benn néha...

Slayer Gothpaladin írta...

Miért nem vagy benn sose?

aakosSKA írta...

el szoktam határozni hogy megyek, csak elalszom és nem bírok felkelni, mély depresszióba zuhanok, és azt hiszem már sose fogok felébredni, aztán valahogy mégis sikerül, de addigra már késő, a korrep végetért

Slayer Gothpaladin írta...

Úgy értem, hogy a fórumon, nem a Sirályban (most kivételesen)