hétfő, november 10, 2008

Újra feléledt a csapat? RÁDIÓZZUNK? XD

Hát ezt nem tudom elhinni...egyre többen vagyunk! Előző Szombat is már normális volt, most meg már egymagamra jutottak vagy hatan!!! Ez már teljesítmény...de nem is kicsi! Végre, ha így folytatjuk, valószínűleg fogok erről RP-nak is mesélni, meglátjuk, mit fog ehhez az egészhez szólni...vajon valamelyikünke invitálná A RÁDIÓBA?! Az lenne az igazi! TV után Rádió! Ha valami, akkor ez hozhatna nekünk még nagyobb fellendülést és lelkesedést!

A jelenlévők a mostani hétvégén Bori, Ákos, Gergő, Gábor, a nyugdíjas matektanár, és egy újonnan jött egyetemista csaj voltak, és nagyon jót tudtunk beszélgetni 3-4 órán keresztül! Már csak Szabolcs és Kollányi Fruzsi hiányzott közülünk...és Dávid, valamint egyéb tanulók.

Ami azonban ezután következett, az egy cseppet sem volt mindennapos esemény...

Ákos felhívta Gergőt, hogy hol van, mire kiderült, hogy ott van tőlünk egy köpésre, a Dob utca-Kürt utca kereszteződésénél egy indiai kajáldában! Nagyon kellemesen telt azután az is, amikor Gergőt egy együtt kocsikázás után áthívtam hozzánk, és találkozhatott Buksival és Simivel! Jót ittunk és vonatoztunk, de még milyet! ;-)

5 megjegyzés:

csigabori írta...

Ejha! Remélem, RP-nek tetszeni fog!

aakosSKA írta...

igen, főként a nyugdíjas matektanár és az egyetemista csajszi, akiket a nyilvánosság előtt csak így említünk, továbbá a csípős indiai kaja...

aakosSKA írta...

ja, és ki az az RP?

Anny írta...

RP valami rádiós "Netidők"-beli műsorszerkesztős guru lesz, de Marci mélységesen csodálkozni fog, hogy van ki e nagyságot nem ismeri...:-)

Ákos homályosítsd fel Marcit kérlek, hogy kit TISZTELHETÜNK a nyugdíjas matektanárban és az egyetemista csajszi alatt, azaz áruld el a nevüket!

Slayer Gothpaladin írta...

RP - már néhányszor leírtam, de olvasni nem tudtok megtanulni, azt látom - teljes nevén Szilágyi Árpád, a GameStar újság első főszerkesztője volt 1999 és 2001 között, és 1995 óta mind a mai napig a házi- és rendszergazdája a Netidőknek. Idén 39 éves (ha jól számoltam), és én minden héten szoktam vele Windows Live Messengeren csetelni, személyes találkozás meg még anno Jólius 25. estéjén adódott meg a Liszt Ferenc téri Buena Vista kávézónál - ez is le lett ugyanígy írva Netidők 13. címmel. Azt is tessék elolvasni, mielőtt kérdeztek!